Cauco Cl – Etäseuranta

Cauco Cl – Etäseuranta

Caucon kantava ajatus on tarjota kuivauksen etenemisestä tieto sinne missä viljelijä on – älypuhelimen avulla. Tämä tarjoaa vanhoihinkin kuivureihin uudenlaista käyttömukavuutta – turhat käynnit kuivurilla jää historiaan, kun puhelimella voi katsoa milloin on aiheellista mennä paikalle. Tilakoot kasvavat, mutta kaikilla ei ole mahdollista rakentaa uutta suurta kuivuria. Vanhaa kapasiteettia käytetään myös pidemmän matkan päässä. Caucosta hyötyvät erityisesti kolme käyttäjäryhmää: Ensinnäkin he joiden kuivuri on alamittainen ja siksi erävaihtoja tulee paljon. Toiseksi sellaiset, joilla on matkaa yhdelle tai useammalle kuivurille. Kolmas hyötyvä käyttäjäryhmä ovat ne, jotka eivät halua turhaan käydä yöllä kuivurilla tutkimassa tilanteen etenemistä.

Ostamalla Cauco Cl -paketin pääset seuraamaan kuivurin kuivaus- ja poistolämpötiloja sekä valoantureilla valvottavia polttimia ja hälytyksiä. Olet aina haluamallasi hetkellä tietoinen siitä missä vaiheessa kuivaus etenee. Myös ulkolämpötila tarjotaan kaikille asiakkaille, sen avulla viljelijä oppii säätämään kuivuriaan optimaalisesti ulkolämpötilasta riippuen.

Tilauspaketin mukana tulee postin kautta: keskusyksikkö, kolme lämpötila-anturia, kolme valoanturia sekä reititin ja näiden tarvittavat johtosarjat. Kuivurista tulee löytää kaksi valovirtapistorasiaa, joita laitteisto tarvitsee.

Asentaminen on helppoa ja suunniteltu niin, että sen voi tehdä viljelijä itse. Keskusyksikkö asennetaan lähelle kuivurin sähkökeskusta. Lämpötila-anturien johdot kuljetetaan rakenteita pitkin ulos sekä kuivaus- ja poistoilmaputkelle. Polttimien merkkivalot löytyvät yleensä sähkötaulusta joiden päälle magneettiset valoanturit on näppärä asettaa. Muovisten sähkökeskusten päälle laitetaan tarroilla prikat, joihin magneetti tarttuu.

Cauco Cl-mallin hinta on 1800€ (alv 0%). Hintaan kuulun kahden syksyn 3 + 3 kuukauden palvelupaketti tai vaihtoehtoisesti yhtäjaksoinen 12 kuukauden paketti. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mallimerkintä Cl tulee seurattavista asioista, Celsius ja litra.

Lyhyt esittelyvideo Caucon puhelinsovelluksesta:

Yhteystiedot

Sähköposti: teemu.arvonen@cauco.fi

Osoite:
Cauco Oy / Teemu Arvonen
Terätie 22 A
01650 Vantaa

Puhelin: 040 868 8000 (parhaiten tavoitettavissa iltaisin)