Vaakamyynti

Millaisia vaakoja caucO myy?

Vaakalaitteen ovat kuuluneet caucOn tuotevalikoimaan messutarjonnassa jo vuosia. Yhteistyö vaakatoimittajan kanssa alkoi kuivurivaakojen kautta ja on laajentunut kattamaan muitakin vaakoja. Messuilla on ollut kaupan sekä akseli-, palkki- kuin tarkkuusvaakojakin.

caucO käyttää osana kuivuriratkaisuja vaakoja laskeakseen jäljellä olevaa kosteutta, joten tarjontaamme kuuluu joka tapauksessa vaakoja. Koska pystymme olemaan kilpailukykyisiä sekä hintojen että toimitusaikojen osalta myös muissa vaakaratkaisuissa on luontevaa, että tarjoamme myös niitä.

Voit tilata caucOn kautat ajoneuvo-, akseli- ja siilovaakaratkaisuja. Muitakin kannattaa kysyä.

Akselivaaka

Akselivaakaa hyödynnetään esimerkiksi rehunajossa. Sopivalla lukulaitteella varustettuna akselipaino voidaan lukea liikkeessä, kun nopeus on alle 5km/h. Näyttöön tulee kertoa akseeliden määrä ja sen jälkeen ajaa rauhallisesti yli.

Vaaka asennetaan betonivalun sisään suoralle alustalle. Valun toinen pää on hyvä jättää auki, jotta sadevesi pääsee valumaan pois ja toisaalta ympärille kertyvät roskat voi pestä tarvittaessa helposti pois. Talveksi vaaka kannattaa suojata  esimerkiksi kattopellistä tehdyllä kevyellä katteella.

Toimitus sisältää punnitustason, näyttöpäätten merkkivalolla ja kirjoittimen, jossa on automaattinen tai manuaalinen yhteenlasku.

Miksi caucO-vaa’at ovat hinnoiltaan kilpailukykyisiä?

caucO pystyy hyödyntämään verkostoon kertynyttä monien vuosien osaamista vaakojen ostamisessa. Toimittajat ovat Eurooppalaisia tunnettuja merkkejä emmekä me ota osuudestamme ”marmoritiskilisää”, joka isolle organisaatioille automaattisesti tulee päälle.

 

Siirrettävä ”lätkävaaka”

Niin kutsuttu lätkävaaka on hyvä ratkaisu jos vaakaa ei tarvitse kovin usein, mutta silti olisi tarve päästä ajoneuvoja punnitsemaan. Lätkät kannetaan tasaiselle paikalle, liitetään salkussa olevaan päätelaitteen ja punnitus voi alkaa.

Yhteystiedot

Sähköposti: teemu.arvonen@cauco.fi

Osoite:
Cauco Oy / Teemu Arvonen
Terätie 22 A
01650 Vantaa

Puhelin: 040 868 8000 (parhaiten tavoitettavissa iltaisin)