Seuraa etänä miten kuivurisi käy

cauco Cl – Kuivurin etäseuranta

cauco CL uudistaa vanhojen kuivureiden käyttökokemuksen – puhelimella tarkistat, milloin kuivurilla käynti on tarpeellista, vähentäen turhia reissuja.

Mikä cauco Cl tuote on?

Caucon kantava ajatus on tarjota kuivauksen etenemisestä tieto sinne missä viljelijä on – älypuhelimen avulla. Tämä tarjoaa vanhoihinkin kuivureihin uudenlaista käyttömukavuutta – turhat käynnit kuivurilla jää historiaan, kun puhelimella voi katsoa milloin on aiheellista mennä paikalle. Tilakoot kasvavat, mutta kaikilla ei ole mahdollista rakentaa uutta suurta kuivuria. Vanhaa kapasiteettia käytetään myös pidemmän matkan päässä. Caucosta hyötyvät erityisesti kolme käyttäjäryhmää: Ensinnäkin he joiden kuivuri on alamittainen ja siksi erävaihtoja tulee paljon. Toiseksi sellaiset, joilla on matkaa yhdelle tai useammalle kuivurille. Kolmas hyötyvä käyttäjäryhmä ovat ne, jotka eivät halua turhaan käydä yöllä kuivurilla tutkimassa tilanteen etenemistä.

Olemme asentaneet tätä mm Antti kuivureihin. 

Cauco Cl-mallin hinta on 1800€ (alv 0%). Hintaan kuulun kahden syksyn 3 + 3 kuukauden palvelupaketti tai vaihtoehtoisesti yhtäjaksoinen 12 kuukauden paketti.

Seuraa kuivurisi toimintaa sohvalta

Ostamalla Cauco Cl -paketin pääset seuraamaan kuivurin kuivaus- ja poistolämpötiloja sekä valoantureilla valvottavia polttimia ja hälytyksiä. Olet aina haluamallasi hetkellä tietoinen siitä missä vaiheessa kuivaus etenee. Myös ulkolämpötila tarjotaan kaikille asiakkaille, sen avulla viljelijä oppii säätämään kuivuriaan optimaalisesti ulkolämpötilasta riippuen.

Tilauspaketin mukana tulee postin kautta: keskusyksikkö, kolme lämpötila-anturia, kolme valoanturia sekä reititin ja näiden tarvittavat johtosarjat. Kuivurista tulee löytää kaksi valovirtapistorasiaa, joita laitteisto tarvitsee.

Helppo käyttöönotto

Asentaminen on helppoa ja suunniteltu niin, että sen voi tehdä viljelijä itse. Keskusyksikkö asennetaan lähelle kuivurin sähkökeskusta. Lämpötila-anturien johdot kuljetetaan rakenteita pitkin ulos sekä kuivaus- ja poistoilmaputkelle. Polttimien merkkivalot löytyvät yleensä sähkötaulusta joiden päälle magneettiset valoanturit on näppärä asettaa. Muovisten sähkökeskusten päälle laitetaan tarroilla prikat, joihin magneetti tarttuu.
Seuraa kuivurin toimintaa etänä
Mallimerkintä Cl tulee seurattavista asioista, Celsius ja litra.
Katso miten cauco Cl etäseuranta sovellus toimii puhelimessa.

Haluatko säästää jopa 2000€

Säästöä syntyy joka kuivauserässä ja kaikilla kuivureille. Kuivauksen säätötarve on loppuvaiheessa, kun jyvistä poistetaan syvemmällä olevaa kemiallista- ja fysikaaliskemiallista kosteutta. Näitä jyvän kosteuden osia poistetaan myös sellaisina vuosina, kun lähtökosteus on poikkeuksellisen matala. Kemiallisen- ja fysikaaliskemiallisen kosteuden määrä jyvässä vaihtelee vähemmän kuin alkukosteuden ja karkeasti arvioiden sitä on tarve saada yhtä paljon pois vaihtelevista olosuhteista huolimatta.