Ajankohtaista

Kiitos vierailusta Caucon osastolla OKRA-messuilla

Tervehdys kaikille!

Työntäyteiset messupäivät ovat takana. Caucon etäseurannan ilosanomaa kävi kuuntelemassa joukkoa lähes keskeytymättömänä virtana. Itselleni jäi mieleen montakin mielenkiintoista keskustelua viljankuivaukseen liittyen. Sellainen joka antoi erityisesti uskoa meidän strategisia valintoja ajatellen oli 2014-vuodesta vaakalaitteella kuivuria seurannut isäntä. Hän kertoi, että vaa’alla pystyy päättelemään kymmenyksen tarkkuudella viljan kosteuden. Suurin osa viljelijöistä hyödyntää poistoilman lämpötilaa ja se on tietenkin tuttu ja turvallinen tapa, jota varmasti myös jatkossa käytetään.

Iso kiitos kaikille osastollamme vierailleille! Oli ilo tavata teitä kaikkia. Toivotaan suosiollista loppukesää meille kaikille, myös säiden osalta.

Olkaamme yhteyksissä.

Terveisin, Teemu

Ensimmäinen lehtimainos

Tuoreen yrityksen kaipaama huomionnälkä on kyltymätön. Aivan ongelmatonta ei ole päästä ihmisten puheisiin ja saada tietoa leviämään. Yksi vanhan konsti on lehtimainonta ja sitäkin kokeillaan, budjetin suomissa rajoissa tietenkin. Maaseudun tulevaisuus julkaisi ensimmäisen lehtimainoksemme 20.4.2018. Suuren suuri se ei ole, mutta jotain näkyvyyttä se tuo varmasti lisää… tietenkin lähtötaso on verrattain matala.
Suurella vimmmalla mennään eteenpäin!

Cauco Maamess -messuilla

Cauco on vaaka-anturin sisältävällä tuotteella esillä Eestissä Maamess-messuilla 19.-21.4.2018 Vaakamyynnin mukana. Vauhdikas kevät on avaamassa Caucon tuotteille vientimahdollisuuksia, kun pääsimme Vaakamyynnin siivellä Maamess-messuille Eestiin. Todella mielenkiintoista kuulla, mitä mieltä etelän naapurit ovat tästä innovaatiosta. Aika yhteneviä tarpeita on heilläkin viljan kuivaamisen suhteen.

Isot tsemppitoivotukset Eestiin myyntitiimille – harva Suomi-innovaatio pääsee näin hyvällä vauhdilla ulkomaille!

Tervehdys

Tervetuloa Cauco Oy:n kotisivulle. Yritys on perustettu tekemään ja kaupallistamaan esineiden internetin ratkaisuja eri kuluttajaryhmille; maatiloille, teollisuuteen sekä yksityishenkilöille. Ensimmäiset kaupalliset sovellukset on suunnattu helpottamaan maatilojen kiireistä korjuuaikaa. Tuotteesta on kaksi mallia, kesällä 2016 tehtyyn protosarjaan perustuva malli, jossa seurataan lämpötiloja sekä polttoaineen kulutusta. Käyttäjien toiveita on kuultu ja tämän rinnalle on tuotu malli, jossa on lisäksi vaaka-anturien tarjoaman massatieto kuivauksesta. Sillä voi päätellä tarkemmin kuivauksen etenemistä ja tallentaa satomäärät muistiin.

Hei kaikki!

Tervetuloa Cauco Oy:n kotisivulle. Yritys on perustettu tekemään ja kaupallistamaan esineiden internetin ratkaisuja eri kuluttajaryhmille; maatiloille, teollisuuteen sekä yksityishenkilöille. Tässä yrittämisessä on erityistä se, että voi löytää konkreettisesti auttavia ratkaisuja, joista asiakas hyötyy. Toivon, että löytyy jokin tapa, jolla voimme Cauco Oy:ssä palvella juuri sinua.