[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″ next_background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_image _builder_version=”3.19.3″ background_image=”https://cauco.fi/wp-content/uploads/2019/01/kuivurinEtaseuranta.jpg” custom_padding=”300px||300px|”]

[/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ collapsed=”off” prev_background_color=”#000000″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” collapsed=”off”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.3″]

Tervetuloa caucOn nettisivuille!

caucO on suomalainen yritys, joka haluaa tarjota kilpailukykyisiä ratkaisuja ja tulevaisuuden uskoa viljelijöille.

Ensimmäiset tuotteemme helpottavat kiireistä sadonkorjuuaikaa tarjoamalla uuden miljoonalaitteiston mukavuutta vanhoihin kuivureihin. Olemme markkinoiden ensimmäinen ratkaisu, joka asennetaan olemassa olevan rinnalle.

Usein vanha kuivuri on varsin toimintavarma, mutta käyttömukavuus on kymmeniä vuosia jäljessä uusia laitteistoja. Vihdoin on tarjolla vaihtoehto joka ei pakota kymppitonnien investointeihin mukavuuden parantamiseksi.

Kuivureiden eristäminen ja lämpötehokkuus on toinen kohta, johon caucO tarjoaa ratkaisun. Miksi se on tarjolla selviää uutiskirjeestä.

Uutiskirjeen tilaajille on myös tarjolla ensimmäinen ison rahan arvoinen vihje. Säästä kymppitonneja jos ensimmäisen caucOviisaiden uutiskrjeen ((Linkki hlö tietojen kyselyyn ‘haluan uutiskirjeen’.) avulla. Ajatus on peräisin asiakkaaltani ja nyt tarjolla helposti kaikkien käyttöön.

Kirjeen mukana saat linkin videoon, jossa paljastan millä keinoilla on helppo säästää.

Ilmaisia vinkkejä on luvassa jatkossa lisää. Kaikki niistä ei ehkä ihan noin arvokkaita ole, mutta käyttökelpoisia ja toimivia kyllä.

Heräsikö kysymyksiä tuotteista?`Protoiluvaihe on ohitettu ja pioneerityö tehty jo muiden toimesta. Tässä heiltä pari kommenttia:

“Ajantasainen tieto kuivauksen etenemisestä on tarjolla koko ajan puhelimeen.”
Johan, Raasepori

”Cauco säästi monta askelta, kun saattoi etänä seurata kuivauksen etenemistä eikä tarvinnut lähteä kuivurille katsomaan, missä vaiheessa mennään. Cauco oli helppo asentaa ja mukavaa, kun se ei ole merkkiriippuvainen”

Jari Auvinen

“Ennen nukkumaan menemistä huomasin puhelimesta, että lämmöt ovat alhaalla. Polttimen lämpörele oli lauennut.”

Harri Linnamaa

 

Tie on tasoitettu uusille käyttäjille. Lisätietoa voi lukea helposti “Tuotteet” otsikon alta tai jos haluat, niin tilaa maksuton kartoitus.

Tästä pääsee caucOn etusivulle.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.3″ border_radii=”on|0px|0px|0px|0px” border_color_all=”#dbcc00″ background_color=”#ede900″ custom_padding=”20px|20px|20px|20px”]

[activecampaign form=3]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]